Stabo staat
klaar.

Voor woningbouwverenigingen die bestaande woningen willen verduurzamen of circulair willen bouwen. Voor bedrijven en instellingen die een state-of-the-art huisvesting willen neerzetten. En voor de agrarische sector, waar we al decennia voor bouwen.

Stabo Bouw
Stabo Bouw

Stabo staat
open.

We werken graag in een bouwteam. Door onderling af te stemmen kunnen we sneller, beter en goedkoper bouwen. En fouten voorkomen. Zet ons met de opdrachtgever, architect, constructeur en leverancier om tafel en de oplossingen komen als vanzelf.

Stabo staat
vooraan.

De bouw staat voor een enorme opgave. Woningen worden energieneutraal, gasvrij en toekomstbestendig. Circulair bouwen is steeds meer het uitgangspunt en de uitstoot van CO2, stikstofverbindingen en PFAS moet drastisch omlaag. We gaan er vol voor.

Stabo staat
niet stil.

We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om te bouwen. Bijvoorbeeld een innovatief isolatiemateriaal dat we eigenhandig doorontwikkelen tot prefab circulair constructie-element waarmee je in één keer een zelfdragende isolerende schil plaatst.

Stabo staat
garant.

Voor kwaliteit. Voor slimme oplossingen. Voor een vlot bouwproces waarin we laten zien hoe leuk bouwen kan zijn. Stabo stopt niet voordat het klaar is. En als het even kan, zonder overlast voor de bewoners, gebruikers of omwonenden.

Stabo Bouw

Stabo werkt
voor.

 
 

Stabo staat
ervoor.

Stabo Bouw

Stabo zoekt
bouwprofessional

Sta jij, net als Stabo, voor kwaliteit en vernieuwing?
Voor veiligheid en duurzaamheid? En bouw je graag mee aan nieuwbouw- of renovatiewerken? Dan hebben we een interessante baan voor je.