Hoofdkantoor Groenhart

Op 24 oktober 2019 werd de eerste paal geslagen en 13 juli 2020 heeft Leandros Huiberts de winkel officieel geopend. In samenwerking met diverse onderaannemers en compleet volgens planning zijn alle wensen van Groenhart meegenomen.

Wij kijken terug op een intensief, maar bovenal een geslaagd project. Door een goeie samenwerking tussen alle betrokken partijen hebben we dit project in negen maanden tijd kunnen realiseren. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en is volledig gebouwd met het oog op de toekomst. Groenhart is een groothandel in ijzerwaren en gereedschappen, waarvoor HRH Architecten Breda het nieuwe hoofdkantoor mocht ontwerpen. Qua duurzaamheid en milieuprestatie scoort het gebouw hoog met een GPR score van 8.0 en het pand is bovendien voorzien van 2000 m2 aan zonnepanelen. Stabo houdt altijd rekening met toekomstige gebruikers en stelt kwaliteit voorop.

Groenhart bestaat sinds april dit jaar 100 jaar. Waar zij begonnen als ijzerwarenzaak aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend, is het familiebedrijf ondertussen uitgegroeid tot 10 vestigingen in Noord-Holland. Het nieuwe hoofdkantoor Groenhart is 1,5 keer zo groot en combineert een winkel, magazijn en ondersteunende afdelingen. Het nieuwe pand is ca. 6.000 m2 groot waarvan 1.500 m2 aan winkelruimte, 1.000 m2 aan kantoren en 3.500 m2 aan magazijnruimte. Het pand is inmiddels (zo goed als) opgeleverd en daarom wensen wij Groenhart veel succes met hun nieuwe bedrijfspand!

Stabo inschakelen voor utiliteitsbouw?

Bel of mail ons.